vilken kväll!

okej, kan berätta lite snabbt om dagen, skolan idag, hade boxercice lr va det stavas vad faktist riktigt kul och är taggad på att börja på de :)
sen körde vi hjärt och lungräddning gick inte så bra men ja klara de iaf :) sen skulle vi haft föreläsning om sex och kärlek i 2 timmar! men han som skulle prata om de var sjuk, så vi fick åka hem 
sen iaf drog ja hem då, och sen till stan o träffa emelie, sen får ja reda på att bror min och hans 2 polare har vart med i en bilolycka! ja blir såklart orolig o ringer mamma osv, och hon var på väg in till akuten så ja ringer teres och frågar om hon kan skjutsa mig till sjukhuset då, o de kunde hon snäll som hon är, och vi fick ju då hälsa på grabbarna, det såg värre än va det var, men alla fick åka hem efter ett tag, skönt!!
ni får fråga om det är nått, orkar inte skriva nu är ganska trött :)

godnatt på er hoppas ni har haft en bra dag iallafall ♥

stan idag!

idag blev det stan efter skolan med emelie,(och simon) sen mötte vi david också, men dagen va väl trevlig :)
vi stötte på en alkis som lukta kaviar o sprit det lukta inte gott!! fy faan .. haha
nu är jag hemma iaf och har ätit, var skit hungrig..
idag hade jag också 2 nationella prov först i matte, sen muntligt i svenska... gick åt helvete! men skit samma, skolan är åt helvete nu, har över 40% frånvaro me.. kul (y)
slänger in en gammal bild haa

sova!

ingen städning för min del.. blir imorgon, just nu sitter jag o pratar skype med diana, ska sova nu kl e fan 3, tänkte gå upp i hyffsad tid imorrn så man pallar nationella på måndag också!
godnatt :)

vart är min header?

har tänkt på en sak också att min header är borta? den kan ju inte bara försvinna lixom :s
har det hänt för er nångång?
bjuder på en bild, haha, saknar dig ♥

gårdagen,studion

godeftermiddag eller vad man säger!
vaknade 11 idag, och tänkte gå upp men jag somnade sent igår typ 3-halv 4 så jag gick o la mig igen! det skulle jag inte ha gjort, för jag somnade om och gick upp kvart i 2 istället... men jaja nu är jag uppe iaf, och jag vet inte vad som händer idag, tror jag ska tvätta moppen och sen städa rummet sen får man se vad kvällen har och bjuda på kanske blir länna lr nått? vet ju ingen fest heller så...
men tänkte berätta lite om gårdagen!
igår så var det skola som vanligt, diana var inte där heller, men jag var där hela dagen iallafall 
sen åkte jag hem o inte gjorde ett skit,senare på eftermiddagen tog jag moppen till pappas tatuerings studio o satt där o glodde medans han gadda, sen kom johan, min kusin med fler då blev det lite roligare än att sitta själv 
tror jag var där i ca 8 timmar den kvällen, haha men det var väl helt okej, roligare en att sitta hemma iaf, ingen verkade va sugen på att hitta på nått heller så.
men sen fick jag också ta moppen hem o de var jävligt kallt,(hav 3 på morronen!) men sen när jag var hemma blev ja sugen på att ta hål i öronen, haha, jag tog fram nålarna runt 3 va trött men prova ta i nålarna o de gick ju inte så bra! jag svimma i badrummet!! haha jag vet inte varför men... så jag satte mig på trappen, sen gick jag o la mig... hm.. har provat ta hål i öronen själv förut me men då blev det snett osv, men jag har inte ens svimmat när jag har piercat mig heller. men det var ju inte själv så.. bättre lyckat nästa gång 
vad ska ni göra idag?
pusshej

emelie har åkt :/

nu har jag o emelie busa massa, och nu har hon åkt :o fett tråk =/ nu vette fan vad ja ska göra...
vad händer imorrn tro?

snart kommer emelie

va hemma från skolan idag, har sovit känner mig inte direkt frisk, men snart kommer emelie 
hörs sen pusshej

städat,barnvakt,laga mat

aah idag har ja vart duktig tkr ja, barnvakt lagat mat åt familjen sen har jag städat råttburen åt lille ted ♥
borde ta tag i hela rummet, men ORKA liksom  haha...
assssså pallar inte dig! -.-' helvete...

en hel skoldag idag!

hemma från skolan nu, och jag gick hela dagen! 
och nu e teres här och ha barnvakt, sen åker hon hem och jag tar över...
skriver kanske sen pusshej

ingen rubrik

skolan idag, hade håla så jag o diana drog hem till mig o loda sen till länna... och jag tappa mitt cigg paket på bussen! inte glad var jag -.-'' herregud... aja sen kom simon me... dryg som vanligt 
o sen gick vi till jullan och hon har praoa på dagis  kul kul.
finns väl inget mer och säga antar jag... simon är iaf här nu, och vi gör inget :/ har tråk som vanligt..
saknar emelie♥
så såg jag ut idag, arbets tröjan bah  haha!

hemma i knutby!

nu är man  hemma från mamma, just nu sitter jag o pratar skype med diana. jävligt najs att man har köpt headset, för min data e det nått fel på och jag måste fixa den! blir väl nån dag
snart ska jag väl sova så man pallar gå upp imorrn...
puss hej ♥

vilken natt igår!

gud vilken natt igår asså... det är om min bror och vill inte ta upp det!
men iaf så va jag med emelie tove och maja igår, gjorde inte så mkt men sen gick vi hem till niklas och kolla på film(er). vi gick iaf o lag oss 5-6 nångång? gick upp runt 2 idag och blev väckt av hennes lillebror Ville haha herregud han ba hoppa upp i sängen o ba hoppa rakt på mig! xD haha kul o vakna så  nja... men sen gick vi upp och satte oss vid datan typ, sen senare på kvällen träffa vi några.. och ja gick hem o duscha o så nu vette fan vad ja ska göra  tråkig lördag iaf...

stan idag

skolan idag då, nationella prov i matte som gick inte bra! shit asså, sen drog jag o diana till stan, va hos henne ett tag sen hämta vi min lillebror i skolan =)
vi checka in den nya stationen i stan också, jävligt najs!
sen så mötte vi upp jullan och simon kom med också vi gick på stan en stund sen så fick dom på kina resturang och jag mötte emelie♥
vi gick och yra på stan nåra timmar sen åkte vi hem, och jag e hemma nu åt lite och packa upp väskan och så.. sen blir att dra till emelie och dricka vin lr nått :)
pusshejjs♥

sova?

har bara suttit vid datan typ sen ja kom hem från frisören, finns inte nått och göra här ju.
duschade för ett tag sedan och hade silverschampo i så nu kanske det blir lite ljusare =) hoppas bara det inte blev grått... hm..
och imorgon ska jag åka till mamma, träffa emelie o så, skulle vilja ta en titt ner på stan med, skulle vilja ha lite saker, har ju presentkort på H&M osv... men har min 8 åriga lillebror med mig o han hatar o gå i affären så får väl åka in någon annan dag antar jag.
och imorgon har vi nationella prov i matte, och det kommer verkligen gå skit dåligt! jag är ingen höjdare på matte! och det är kl 9 också o jag kommer verkligen inte palla gå upp men de är väl bara kämpa o hoppas det går bra (y)
snart ska jag sova så jag säger godnatt nu...
godnatt puss o kram ♥

nyklippt!

idag har jag då klippt och färgat håret! och blev riktigt nöjd för mitt hår såg inte bra ut... så nöjd blev jag
tänkte ladda upp några bilder, dom blev inte så bra men ... och väldigt fina gubbar har jag satt framför facet (y) haha...
iag var jag istan en snabbis och träffa emelie och adam :) ♥ vi checka in den nya station här i uppsala med ;) rikitgt najs!

godnatt

duschade för ett tag sedan :) nu tänkte ja lägg mig i sängen och sova ♥ e faktist trött =o
så godnatt puss ♥

haha

http://www.youtube.com/watch?v=xiWxsfbV_LM&feature=related

ute med moppen idag..

pappa har byggt nån "dumper" som stoffe kallar det, till stoffe, så han körde... och jag tog en sväng på moppen, första gången i år iaf , gud va töntig jag känner mig när ja kör moppe haha! men det e härligt :)
sen så rökte jag vid min balkong dörr, och röken kom såklart in o pappa lacka ur på mig men va fan ja behöver också göra mina behov som den andra kärringen?
;)

ute med moppen idag..

pappa har byggt nån "dumper" som stoffe kallar det, till stoffe, så han körde... och jag tog en sväng på moppen, första gången i år iaf , gud va töntig jag känner mig när ja kör moppe haha! men det e härligt :)
sen så rökte jag vid min balkong dörr, och röken kom såklart in o pappa lacka ur på mig men va fan ja behöver också göra mina behov som den andra kärringen?
;)

hur trött som helst...

shit vad trött jag är efter den hära skoldagen! tog en senare buss för simons skulle men han tog ju inte den?!
skulle vilja ta en powernap men de går ju inte! nu har jag precis prata med lille ems, saknar fan henne! uh... men ska till mamma i helgen så.
vet inte vad som händer idag heller, borde inte sitta inne när det är så fint väder ute men orkar inte göra nåt idah ... kanske ska vara med simon ikväll :)

statistiken höjjs (y)

min statistik höjs mer o mer ... (y)

ansiktsmask

sitter nu med en djuprengörande ansiktsmask känns väldigt skönt, men de spänner lixom i hela facet :) haha

kom precis ut från duschen

nu kom ja precis ut från duschen, och funderar på om jag ska ta en ansiktsmask, men skulle ha gjort det innan kanske? :/  skulle va najs iaf...
skulle vilja åka in till stan nån dag och kolla lite kläder osv, har massa pressentkort som jag fick när ja fyllde år =)
annars är jag helt pank =o brukar alltid ha pengar..
snart kommer simon också med en "present" till mig kan kan säga (a)

barnvakt

hade barnvakt o beppe idag jue, vi bakade chokladbollar osv sen var vi ute o lekte lite , passade på att ta lite vår bilder :)
som kommer här :)
HAHA, finns fler på facebook :) sofia romppala lundblad
heter jag där iaf
pusshejjs♥

spexxfoto

tjuu..
känner inte att jag pallar me bloggandet, ja borde inte ha blogg? haha...
men idag hade vi iaf spexx foto i skolan, och jag skulle vara troll men sparng runt i huset igår och leta troll grejjer men hitta fan inget! så jag tog med mig lite saker till skolan och tillslut blev det emo haha x)
haha väldigt fin (y) helt svart runt ögonen och håret åt alla håll och mina snygga svarta brillor ;)
haha 
just nu har jag barnvakt åt min 2 årige lillebror :) har bakat cokladbollar och myst framför teven...
just nu leker han, så sätter väl på lite musik o kollar vad han gör :)
pusshejjs♥

bakis

tja
blev massa dricka igår, med andreas, jullan,diana,linnéa och alex. ganska soft :)
kvällen blev ju som den blev sen me ;) haha..
men vakna helt sliten o bakis iaf... helvete!
träffa simon idag me :) <3
hejdå

dricka idag?

hejsan alla ni som läser..
igår va jag med maja, tove och emelie, fredrik och nån mer kom också kommer inte ihåg va han hette, jocke kanske ? aja skit samma, vi gjorde inte så mkt kolla på film typ äntligen midsommar , haha den va fett konstig :o sen gick ja o emelie till henne för hon skulle va henma kl 2 och ja skulle möta min fulla bror vid bussen runt halv 4 , och fan vad det snöa igår vid 4, usch, sen gick ja o la mig 5 tror ja och idag så skulle jag gå upp halv 11 för att jag skulle ta samma buss som mamma till stan, men ja kommer knappt ihåg att hon väckte mig sen vakna ja lite till o från för massa smsade mig -.-'' sen ringde jullan o diana vid 2 tror ja , så vi låg o snacka, och jag gick upp halv 3 idag igen! fattar inte hur ja kan sova så länge...
idag ska jag också till stan tar 18 bussen härifrån, där ska jag träffa arnold :) sen ska vi till en o hämta dricka  HAHA men lite långt att gå fan :o aja vi får se vad kvällen har och bjuda på verkar ju inte va nån fest nånstans :/
aja pusshej ♥

ikväll blire..

tja
ikväll drar ja med emelie till maja och tove :)
blir väl bara chill kväll tror ja :)

inatt sov jag hos emelie me, vi gick o la oss typ 4 o sen bara låg o snacka lite, sen gick vi upp 14:45 ;)
haha (y)
imorrn srar ja hem också, så då kommer ja saknar lill plutten :/ ♥

slänger upp en ny bild på mig, haha ...



behöver verkligen klippa mig -.-

hm.

känner at jag inte har tid att blogg nu, men har i stort sätt vart med emelie hela tiden, riktigt naajs, och igår va vi ute och busa :D haha, idag blir de väl att röjja o kolla film, lr nått...
vettefan ... finns inge o skriva så hej ♥

ja lever!

¨tjaa
har inte bloggat på ett tag nu :o
har inte haft tid (a)
har vart med emelie hela tiden sen ja kom till mamma dåra...
ja fredagen behöver vi inte tala om bara att jag vart rätt full och så haha
igår sov jag hos emelie, jag hon , isabelle tove och maja satt o snacka o rökte vattenpipa, det va rätt chill
nu är jag helt sliten men det blir nog lite dricka idag me.. får se ;) haha...

jullan kommer hem från thailand idag, har sakna kvinnan :)
så det blir att festa nån dag i veckan :D <333

pusshej

bilder

här kommer det lite bilder på kvällen



söta syskonen :) ser ut som dom ska kyssas men icke 




martin, fixar musik 




Emelie :)




Emelie igen 



och där var jag me ! haha... luffarN



min kärlek

PÅSKLOV

tjaa
nu är det äntligen påsklov! riktigt najs  lr hur?
så dagen va till att va i skolan, då fick vi fika på NO:n för peter ska ju sluta... lite tråk, då får vi en ny mentor,  joakim heter han första gången jag såg han idag han va inte som ja hade tänkt o så men han e säkert snäll o så hha lite stor ? :o men aa :) haha
, sen vart de stan med diana, köpte nån ansiktsmask på tub? haha och make up remover  sen dissa diana :o och då var jag med martin och emelie ♥ sen följde dom med hem en stund :) rökte vattenpipa och snacka och, sen kommer pappa ba vill ni me och kolla på vildsvin ? haha wtf xD vi ba nej , sen följde martin me x) haha
när dom skulle hit kom ja på att det var en bomb som smällde i mitt rum igår :o så det var inte så fint här :o haha ska städa idag hade jag tänkt  får se hur det blir med det asså... annars imorrn :)
och jag hoppas morgondagen blir bra! ska ju festa 
så va händer på lovet? 
puss o kram

RSS 2.0